duminică, 6 noiembrie 2011

O familie fericita...

Zilele trecute, Laura lansase o provocare ce consta in realizarea unei activitati pentru copii cu nuci. Am incercat sa-mi aduc aminte de la gradinita la ce activitati foloseam nucile, nu prea mi-a reusit, dar mi-am adus aminte de un alt fel de creatie la care erau folosite castanele si ghindele. Am gasit sursa pe internet si ne-am pus pe treaba.

Am adunat cateva ghinde si capacelele lor si castane, prin casa am gasit scobitori si ne-au iesit niste vietati tare ciudate, dar haioase...:) Pentru a nu fi periculoase scobitorile in varfurile lor am infipt niste boabe de fasole... (nu mai am avut baterie la aparat si nu mai am putut face poza cu opincutele :(....)

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere